top of page

MEISTÄ

Kalustettujen asuntojen toimijoita ovat asumispalveluita kalustetuissa asunnoissa tuottavat yritykset. Kalustettujen asuntojen vuokraus on yleensä toimijoiden pääasiallinen palvelutuote. Kalustetun asunnon vuokrauksen yhteydessä on usein saatavilla lisäpalveluita kuten siivouspalveluita tai liinavaatehuolto.

 

Kalustettujen asuntojen toimijat palvelevat niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin asiakkaita, jotka muun muassa remontin, työmatkan tai pidemmän työprojektin myötä tarvitsevat kalustettua asuntoa tilapäiseen asumiseen. Kalustetut asunnot ovat joustava ja kustannustehokas ratkaisu väliaikaisiin viikoista vuosiin kestäviin asumistarpeisiin. 

 

Kalustettujen asuntojen toimijat ry on voittoa tavoittelematon etujärjestö. KAT ry:n tavoitteena on kasvattaa tietoisuutta ammattimaisten kalustettujen asuntojen toimijoiden toiminnasta ja palveluvalikoimasta. Kalustettujen asuntojen toimiala on kasvanut vauhdilla viimeisen vuosikymmenen aikana, ja kalustetuista asunnoista on tullut suosittu vaihtoehto asumiseen perinteisen lyhytaikaisen hotellimajoituksen rinnalle etenkin pidempiaikaisissa tarpeissa.

 

Kalustettujen asuntojen toimijat ry yhdessä toimijoiden kanssa kehittää alan standardeja. Kalustettujen asuntojen toimijat tunnetaan palvelualttiudesta, turvallisuudesta, asumismukavuudesta, kustannustehokkuudesta sekä yksityisyydestä.

MIKÄ ON KALUSTETTUJEN ASUNTOJEN TOIMIJAT (KAT RY)
YHDISTYKSEN TARKOITUKSENA ON:
Valvoa
kalustettujen asuntojen toimialalla toimivien ammatinharjoittajien yleisiä ja yhteisiä ammatinharjoittamiseen liittyviä etuja.
Edistää
jäsentensä välistä yhteistoimintaa yhteisten etujen ja tavoitteiden toteutumiseksi.
Parantaa
kalustettujen asuntojen toimijoiden ja alan yleisiä toimintaedellytyksiä.
LIITY JÄSENEKSI!

KAT ry:n jäsenenä saat ratkaisuja ja toimintamalleja yritystoimintasi haasteisiin. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja se arvioidaan nopeasti.

bottom of page