top of page

TOIMIJAT

LOGO_hiisi_lightgreen_painuTHICK.png

Hiisi Homes on vuosien 2017-2018 vaihteessa toimintansa aloittanut kasvava perheyritys, mikä tarjoaa koteja tilapäistarpeeseen ympäri Etelä-Suomea. Hiisi Homes on tunnettu palvelustaan ja kodinomaisista tilapäiskodeistaan. Hiisi Homes ja tiimi eli Hiiden heimo toivottavat leikkisästi asukkaat tervetulleeksi painumaan Hiiteen asumaan.

 

hiisihomes.fi

forenom_primary_logo_orange.png

Forenom on Pohjoismaiden johtava kalustettujen asuntojen tarjoaja. Yli 20-vuotisen historiansa aikana Forenom on luonut perinteisen vuokra-asumisen ja hotellimajoituksen väliin uusia, väliaikaiseen asumiseen sopivia kodinomaisia palveluja yritysten liikkuvalle työvoimalle. Valikoimaan kuuluu yli 7800 kalustettua asuntoa, huoneistohotellia ja hostellihuonetta Pohjoismaiden kasvukeskuksissa, ja yritys majoittaa vuosittain lähes 400,000 asukasta.

 

Teemme väliaikaisesta asumisesta vaivatonta, jotta voit tuntea olevasi kotona.

forenom.com

koti-logo.png

Koti Helsinki tarjoaa Helsingin ydinkeskustassa korkeatasoisia kalustettuja asuntoja concierge palveluilla. Asiakkaitamme ovat yritysmatkailijat ja yksityishenkilöt, joiden asumisen tarve on muutamista viikoista kuukausiin. Huoneistot ovat tyylikkäästi sisustettu ja monipuolisesti varustettu täyttämään pitkäaikaisen majoittujan tarpeet.

 

kotihelsinki.fi

HVC asunnot.png

HVC Asunnot on perustettu vuonna 2006 ja toimii tänä päivänä yli 40 eri paikkakunnalla. Tarjoamme kalustettuja asuntoja yrityksille joustavasti tarpeiden mukaisesti. Kalustetut asuntomme tarjoavat miellyttävän ja kustannustehokkaan vaihtoehdon asumiselle toisella paikkakunnalla. HVC Asunnot on hyväksytty valtionhallinnon puitesopimustoimittaja.

hvcasunnot.fi

kotimaailma logo.png

Kotimaailma-ketju tarjoaa yritys-, ja julkiselle puolelle sekä vakuutusyhtiö- ja yksityisasiakkaille kalustettuja kodinomaisia asuntoja tilapäiseen tarpeeseen. Vuonna 2007 toimintansa aloittanut yritys toimii tänä päivänä valtakunnallisena toimijana ympäri Suomea ollen yksi suurimmista alan toimijoista.

 

kotimaailma.com

Logo_spot_apartments_black.png

Spot Apartments on yritysten luotettu kumppani kalustetuissa asunnoissa. Siistejä ja uusia kalustettuja asuntoja erinomaisilla sijainneilla pääkaupunkiseudulla. Spot Apartmentsin lähtökohtana on asiakastyytyväisyys, joka varmistetaan luotettavalla ja helpolla asiakaspalvelulla. Asunnoistamme löytyy kaikki tarpeellinen mukavaan asumiseen.

 

spotapartments.fi

bottom of page